"HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ" ETKİNLİĞİ COŞKUYLA KUTLANDI | SARIYER BELEDİYESİ

"HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ" ETKİNLİĞİ COŞKUYLA KUTLANDI

04.10.2012
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Sarıyer Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde etkinlik düzenlendi.

Sarıyer Belediyesi'nin 2009 yılından itibaren her yıl kutladığı "Hayvanları Koruma Günü" bu yıl da coşkuyla kutlandı. Sarıyer'deki bazı İlköretim ve Orta Öğretim kurumlarından 130 civarında öğrencinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte, hayvanların insanların yaşamında ve doğal dengenin korunmasındaki önemleri konusunda katılımcılar bilgilendirildi.

Yine hayvan sevgisi ve yaşam hakları konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Merkezde bulunan ve rehabilite edilen hayvanlar ziyaret edildi.

Öğrencilere, hayvanların hakları ve onlara karşı sorumluluklarımızı içeren bilgilendirici broşürler ve hayvan temalı oyuncaklar dağıtıldı. İkramlar yapıdı.
Etkinlik sonrası öğrenciler memnun ve mutlu bir şekilde hayvan rehabilitasyon merkezinden ayrıldı.